sadaya Kategori
enEN
Babak FRP Manhole Cover

Babak FRP Manhole Cover

600mm Customizable Babak Manhole Cover Pikeun Téknik Municipal

11
A600.1
gambaran
ngaran Produk:FRP panutup manhole komposit
bahan:FRP / GRP
ukuran:600MM
standar:BS EN124: 1994 A15 B125 C250 D400
Logo atawa mérek dagang:sakumaha per sarat customer urang.
packing:dina palet
desain:dumasar kana standar EN124 sarta nurutkeun gambar customer urang atawa sampel.
warna:hideung, Gray, héjo, biru jeung marmer, jsb.
inspeksi:di-lab atawa pihak katilu sakumaha per pamundut customer urang.
Produksi Kamampuh:500sets / dinten.
Kamampuhan beban:A15, B125, C250, D400
hirup ServiceLeuwih ti 30 taun
Minimum Orde kuantitasSampel dukungan, palanggan mayar kanggo pengiriman
metoda pangirimanRojongan FOB, CIF
waktos kalungguhanDua minggu

● kapasitas beban High jeung kakuatan

Dirancang pikeun minuhan tur ngaleuwihan A15 / B125 / C250 / D400 kapasitas loading, nurutkeun EN124 Kurang noise jeung transmisi Geter handap.

● Ngalawan maling jeung pilihan kaamanan

Nilai maling nol, ngirangan poténsi kacilakaan sareng biaya pangropéa salajengna disababkeun ku maling. Utas anti slip permukaan ngajamin kaayaan jalan anu aman sanajan dina cuaca ekstrim. Konci sadia salaku pilihan dijieun kana panutup pikeun ngaronjatkeun laju kaamanan.

● Hampang

Panutup komposit anu hampang pisan.

Lightweight ngamungkinkeun leuwih loading per wadahna, angkutan leuwih merenah tur waragad ékonomi.

Ngidinan kaayaan kerja anu langkung aman, anu cekap pikeun TUNGGAL nalika dipasang tanpa résiko cilaka.

● hirup layanan awét

Langkung ti 30 taun umur jasa tanpa retakan Anti korosi, cai, lebu, disegel ogé nyegah bocor gas beracun. Tanpa kapindahan, sinyal radio bébas ngalirkeun. Kasabaran suhu anu langkung luhur sareng handap kalayan kisaran -40 ° C dugi ka 80 ° C.

● Desain bébas

Bahan komposit sorangan ngamungkinkeun pikeun fitur desain inovatif, logo klien sayogi salaku pilihan. Rasio résolusi anu langkung jelas dina desain permukaan tibatan beusi tuang atanapi BMC.

● nyimpen tapak suku karbon jeung miara lingkungan

Émisi karbon énergi anu dipasang langkung handap sareng salami prosés manufaktur tibatan panutup beusi tuang atanapi ductile.

● permukaan designable

● Anti maling

● Service OEM: Ngarojong ukuran ngaropéa, warna, desain permukaan, logo,Jsb

● Kualitas luhur

● Harga kalapa

● Service pangalusna

Perkenalan Company

Sunntop nyaéta departemén bisnis impor sareng ékspor Hunan Timelion Composite Materials co, Ltd, anu gaduh langkung ti 20 taun pangalaman ékspor panutup manhole sareng grating hujan. Urang ngahasilkeun FRP / GRP burglarproof panutup manhole artistik, grating hujan jeung tangkal-grating, nu dijieun tina bahan komposit kayaning serat kaca, résin, quartz, corundum jeung saterusna. Produk kami diproduksi sacara ketat dumasar kana standar BS EN 124 sareng ngagaduhan sertifikasi ISO9001: 2008 & SGS. Ayeuna kami geus diékspor ka leuwih ti 30 nagara, kayaning Jerman, Malaysia, Uni Émirat Arab, Oman, Bulgaria, Spanyol jeung saterusna. kualitas luhur maranéhanana, harga lumrah geus miboga reputasi alus ti konsumén.


015

08

Daptar Warna

1698735876175627

kauntungan
  • 24-Jam Service
    jasa 24-jam
  • BEBAN TINGGI
    BEBAN TINGGI
  • NO LOGAM
    NO LOGAM
  • FREE DESIGN
    FREE DESIGN
  • kapang GRATIS
    kapang GRATIS
  • SAMPEL GRATIS
    SAMPEL GRATIS
  • AYA KARAT
    AYA KARAT
  • HARGA MURAH
    HARGA MURAH
Bungkusan sareng Angkutan

01

02

03

video

FAQ

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Pikeun wadahna 20yard, dua minggu.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi tambahan?

A: Sumuhun, sampel bebas nyaeta ok.

Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?

A: Duanana L / C sareng T / T nampi.

Q: Kumaha urang bisa ngajamin kualitas?

A: Urang boga laporan test SGS sarta kami boga departemén inspeksi kualitas mastikeun sarta palaksanaan standards.The test bagian katilu nyaeta warmly wilujeng sumping.

Q: Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?

A: kualitas luhur sarta harga low panutup manhole na grating; 30 taun jasa saatos-jualan, pangiriman dijamin.

Q: Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier sanés?

A:
1) Simkuring gaduh téhnologi patén pikeun mastikeun produk kalawan kualitas luhur.
2) Urang gaduh bengkel bahan baku sorangan pikeun mastikeun hargana kalapa.
3) Simkuring gaduh 20 taun pangalaman ékspor pikeun mastikeun sakabeh jasa ékspor wawuh jeung alus.
4) Kami 24 jam waktos damel pikeun mastikeun tanggal pangiriman dina waktosna.
5) Urang geus diékspor ka leuwih ti 40 nagara.
6) pabrik kami téh salah sahiji setters of manhole panutup baku.


Upami anjeun gaduh patarosan anu sanés, mangga ngahubungi kami di handap ieu:

Tel: + 86 13975898975

WhatsApp: + 86 13975898975

E-mail: [email dijaga]

[email dijaga]

panalungtikan