sadaya Kategori
enEN
Tentang Kami

Tentang Kami

Perusahaan Dagang internasional Hunan Sunntop mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi ti saprak 2017, khusus dina nalungtik, ngahasilkeun sareng nyebarkeun produk matreial komposit. Aya 4,000 méter pasagi pikeun aréa pabrik jeung 300 pagawé.

Tentang Kami
Ngeunaan Sunntop

Hunan Sunntop parusahaan Dagang internasional

Urang ngahasilkeun FRP / GRP burglarproof panutup manhole artistik, grating hujan jeung tangkal-grating, nu dijieun tina bahan komposit kayaning serat kaca, résin, quartz, corundum jeung saterusna. Produk kami diproduksi sacara ketat dumasar kana standar BS EN 124 sareng ngagaduhan sertifikasi ISO9001: 2008 & SGS. Ayeuna kami geus diékspor ka leuwih ti 30 nagara, kayaning Jerman, Malaysia, Uni Émirat Arab, Oman, Bulgaria, Spanyol jeung saterusna. kualitas luhur maranéhanana, harga lumrah geus miboga reputasi alus ti konsumén.

Keunggulan produk kami :

1. Taya recovery value- Ieu bisa ngajawab panutup manhole dipaling masalah tuntas.

2. Quality assurance- ditampa asuransi ku Pacific Insurance Company jeung ISO9001: 2008 & SGS disatujuan.

3. Kapasitas beban tinggi nurutkeun BS EN124 Standard- Kapasitas beban tinggi na ngaleuwihan beusi pangleuleusna.

4. Desain bébas kalawan logo ciri & rupa kelir - Ieu bisa dirancang nurutkeun tungtutan pamaké '.

5. Long service life- Éta tiasa dianggo langkung ti 30 taun sareng teu aya retakan dina percobaan 2,000,000 guncangan kacapean.

6. Ogé disegel- Ieu bisa dipaké hermetically, tur éféktif nyegah eta gas bahya bocor kaluar tina cesspool.

7. Henteu aya jangle- Aya henteu jangle atanapi rebound nalika mobil ngaliwat.

8. Alus maké jeung korosi lalawanan-Éta moal karat tur bisa nolak asam lemah, alkali, uyah jeung seawater ..

9. Temperature resistant- Ieu bisa nangtung hawa mimitian ti -40 nepi ka 80 derajat




Kompeténsi Inti

Pabrik Pabrik

Partial Company Certificates