sadaya Kategori
enEN

barang

ALL produk

Tentang Kami

Hunan Sunntop parusahaan Dagang internasional, (lokasina di Changsha, china) nu mangrupakeun perusahaan teknologi tinggi specializing dina nalungtik, ngahasilkeun sarta ngadistribusikaeun produk bahan komposit

Pabrik kami mangrupikeun salah sahiji produsén panutup manhole serat kaca panggedéna di Cina saprak 1999.

Urang utamana ngahasilkeun FRP / GRP burglarproof panutup manhole artistik, grating hujan jeung tangkal-grating, nu cocog pikeun rentang badag tina aplikasi kaasup Underground Pamasangan Listrik: Draw liang, lampu lalulintas, jalan cahaya, Serat ptic saluran kabel; Telekomunikasi: Kamar sambungan, Cai, Gas, Pamasangan Petrokimia, Beautification Kebon jeung Lansekap.

Bahan tradisional anu dianggo pikeun panutup liang di dunya nyaéta beusi tuang, beusi ductile, beton bertulang serat baja, RCC jsb.

Kami geus diékspor bahan komposit Manhole nyertakeun (Babak jeung pasagi), pigura & Square Gratings, ka AS, Eropa, Timur Tengah, Asia Tenggara, jsb ... salila sababaraha taun. 

Keunggulan Produk Kami :

● Mastikeun pabrik nurutkeun ISO9001: 2000 jeung BS-EN124.

● 100% waterproof, Weatherproof, Korosi bahan bébas.

● Ngandung Zero logam, euweuh nilai besi tua, teu saurang ogé bakal maok eta.

● kapasitas beban High, éta bisa dipaké dina sagala rupa jalan nurutkeun kamampuhan beban na.

● hirup layanan Long (sahenteuna bisa dipaké 30 taun)

● Bisa dijieun dina desain permukaan hiasan malah kalawan Logo & bérés granit béda.

● lalawanan hawa Alus ti -40 ° c nepi ka 80 ° c Centigrade.

● SGS na BS-EN124 Diuji disatujuan

DIAJAR DEUI
Hunan Sunntop parusahaan Dagang internasional, (lokasina di Changsha, china) nu mangrupakeun perusahaan teknologi tinggi specializing dina nalungtik, ngahasilkeun sarta ngadistribusikaeun produk bahan komposit

wartos