sadaya Kategori
enEN
wartos

wartos

Ayeuna kami geus diékspor ka leuwih ti 30 nagara, kayaning Jerman, Malaysia, Uni Émirat Arab, Oman, Bulgaria, Spanyol jeung saterusna. kualitas luhur maranéhanana, harga lumrah geus miboga reputasi alus ti konsumén

Naon SMC manhole panutup?

Waktos: 2023-11-18 Hit: 12

bahan komposit SMC mangrupakeun singketan tina sanyawa lambar molding. Bahan baku utama diwangun ku GF (benang husus), UP (résin teu jenuh), aditif low-shrinkage, MD (filler) sarta sagala rupa aditif. Mimiti muncul dina awal 1960-an di Éropa, dina 1965 atanapi langkung, Amérika Serikat sareng Jepang parantos ngembangkeun prosés ieu. Cina dina ahir 80an, bubuka asing maju SMC garis produksi jeung prosés produksi. SMC composites jeung SMC na dijieun produk, mibanda sipat insulasi listrik alus teuing, sipat mékanis, stabilitas termal, résistansi korosi kimiawi. Janten rentang aplikasi produk SMC cukup umum.

Sumur panutup dipaké pikeun nutupan jalan atawa sumur jero di imah pikeun nyegah jalma atawa objék ragrag. Numutkeun bahan, éta bisa dibagi kana panutup manhole logam, kakuatan tinggi serat semén panutup manhole beton, résin panutup manhole jeung saterusna. Umumna buleud. Bisa dipaké pikeun sabuk héjo, trotoar, jalan kandaraan motor, darmaga, gang jeung saterusna.

SMC dijieun panutup manhole, tipe anyar warni-kakuatan tinggi panutup manhole, ngagunakeun téhnologi canggih tur parabot molding, ku Kamentrian Konstruksi, Pusat Nasional pikeun Quality Pengawasan sarta Inspeksi Téknik Konstruksi, anu beurat-tugas panutup manhole tina bearing nu kapasitas nepi ka 400KN atawa leuwih, jauh leuwih ti standar nasional 240KN, sarta dina waktos anu sareng, sanggeus Center Nasional pikeun Quality Pengawasan sarta Inspection of nguji FRP, indéks sepuh-tahan tebih ngaleuwihan standar nasional. produk nu bisa dipaké normalna ti -40 ℃ nepi ka 90 ℃. Kahirupan jasa leuwih panjang batan panutup manhole beusi tuang pikeun leuwih ti 5-10 taun, sarta indéks kinerja na meets tur ngaleuwihan sarat internasional produk sarupa, sarta eta mangrupakeun produk anyar nu ngagantikeun jenis séjén tina manhole nyertakeun. Loba dipaké dina kota, pipa, saluran, catu daya, suplai cai jeung proyék séjén.

Prev Teras